Wie ben ik?

Ik ben Thea Gevelaar, geboren in 1963 en getrouwd met Han. We hebben 2 kinderen die inmiddels op zichzelf wonen.Gastouder Thea

Ik heb 11 jaar met heel veel plezier in de kinderopvang gewerkt en veel ervaring opgedaan met zowel baby’s als peuters en schoolgaande kinderen. Mijn droom was om iets voor mezelf te gaan doen en die droom heb ik nu waar gemaakt.

Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar in uw eigen huis. Ik doe dit met heel veel liefde en plezier.

Gecertificeerd

Ik ben gecertificeerd gastouder aan huis en sta geregistreerd in het landelijke register kinderopvang (LRKP). U heeft daarmee als ouder(s) recht op kinderopvangtoeslag.

Als Gastouder aan huis vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig bij mij voelen, zodat zij zichzelf kunnen zijn en een leuke en plezierige dag hebben. Tevens vind ik het leuk maar ook zeker belangrijk voor de motorische en creatieve ontwikkeling van kinderen, om met de kinderen creatief bezig te zijn. Hierin kunnen ze hun eigen fantasie tot leven laten komen.

Lucky Kids biedt kleinschalige kinderopvang aan, in uw eigen vertrouwde huis waar de eigenheid en het unieke zelf zijn van het kind voorop staat.

Vreedzame methode voor gastouders

Vreedzame methode 

Professionaliteit en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Lucky Kids werkt volgens de vreedzame methode. Het uitgangspunt van deze methode is dat kinderen leren hoe ze met elkaar omgaan en zich verantwoordelijk voelen voor elkaar en hun omgeving.

De vreedzame methode sluit mooi aan bij verschillende opvattingen van de pedagogen Reggio Emilia en Emmi Pikler, waar Lucky Kids ook mee werkt.

Geregistreerd gastouder

Kleinschalige Kinderopvang
"Lucky Kids"
Thea Gevelaar
LRKP registratie: 304944543

Contactinformatie

Tel: 06-24630759