Tarieven en openingstijden

Beschikbaarheid

Gastouder Leidsche RijnIk bied opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar in uw eigen huis. De groep bestaat uit maximaal vijf kinderen per dag.

Er word opvang geboden van maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 7:00 – 19:00 uur.  Andere tijden in overleg.

Uurtarief

Het uurtarief voor de opvang voor 2019 is € 22,50 per uur, per gezin, afhankelijk van het aantal kinderen. 

Ik heb het recht om dit bedrag jaarlijks in januari te verhogen. Dit geef ik dan wel twee maanden van te voren schriftelijk door. Het minimum aantal af te nemen uren is 16 uur per maand.

Uren die in het contract staan, dienen betaald te worden. Ook als er geen gebruik van wordt gemaakt. (vakanties tijdig doorgegeven uitgezonderd)

Vakantie en of ziekte

De vraagouders hebben het recht om vijf weken per jaar vakantie op te nemen zonder daarvoor te betalen. Wanneer één van de gastkinderen ziek is gaat de opvang gewoon door.

Wanneer ik ziek ben betalen de vraagouders niks.

Tarieven Gastouderbureau

Om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag dient u zich ook in te schrijven bij een gastouderbureau. Ik werk met het onderstaande gastouderbureau samen.

Gastouderbureau Twinkle

Het tarief van het gastouderbureau is een vast tarief. Voor nannyopvang (gastouder aan huis) is dat een vast bedrag van €55,- per maand.

Meer informatie? Klik op het logo om naar de website van Gastouderbureau Twinkle te gaan of neem contact op met het gastouderbureau via het contactformulier of telefonisch 06-21240121.

Geregistreerd gastouder

Kleinschalige Kinderopvang
"Lucky Kids"
Thea Gevelaar
LRKP registratie: 304944543

Contactinformatie

Tel: 06-24630759