Gastouderopvang aan huis

Gastouder kleinschalig UtrechtGastouderopvang aan huis is kleinschalig en knus. De opvang vindt plaats in uw eigen woonhuis en de groep bestaat uit uw eigen kinderen en deze mag maximaal 6 kinderen (5 als alle kinderen onder de 4 jaar) zijn. Het grote voordeel van gastouderopvang aan huis is dat je kindje(s) altijd met dezelfde persoon te maken heeft. Daardoor leer je elkaar goed kennen en wordt de gastouder voor jullie kindje ook snel vertrouwd. Uiteraard is het ook een heel groot voordeel dat de opvang in uw eigen huis plaatsvindt. U kunt rustig vertrekken, de kinderen zijn in hun eigen huis en voelen zich daardoor sneller veilig bij de gastouder. En als u uit uw werk komt hoeft u niet eerst vermoeide kinderen op te halen. Ook is het mogelijk dat de gastouder lichte huishoudelijke werkzaamheden verricht. Bijvoorbeeld koken, of wat boodschapjes halen. Dit kan in overleg afgesproken worden.

De ruimtes waar de kinderen spelen

De ruimtes waar ik gebruik van maak tijdens de opvang zijn de woonkamer, keuken, toilet, badkamer, de slaapkamer van de kinderen en de eventuele tuin.

Gastouderopvang huiselijk

Tijdens de opvang maak ik gebruik van uw materiaal:

Dat kan zijn:

  • Kinderstoelen
  • Wipstoeltje
  • Bakfiets
  • Wandelwagen

Verzorging en sanitair

De verzorging van de jongste kinderen zal voornamelijk op de benedenverdieping plaatsvinden.

Met gebruik van een verschoonkussen, is het mogelijk de kinderen te verschonen op de bank, tafel of op de grond, dit met inachtneming van de veiligheid.

Wanneer een kind zindelijk is of actief bezig is om zindelijk te worden zal hij/zij gebruik maken van het toilet, met of zonder brilverkleiner, of gebruik maken van een potje.

Slapen

De kinderen slapen op hun eigen slaapkamer, in hun eigen bedje.

Geregistreerd gastouder

Kleinschalige Kinderopvang
"Lucky Kids"
Thea Gevelaar
LRKP registratie: 304944543

Contactinformatie

Tel: 06-24630759