Disclaimer

De informatie op de website van Lucky Kids is met zorg voor u samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat gepubliceerde informatie niet juist, onvolledig en/of niet up to date is. Lucky Kids is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, beeld, logo’s etc.) is eigendom van Lucky Kids of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie, afkomstig van de website van Lucky Kids zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Deze website kan links bevatten naar websites buiten het domein van Lucky Kids. Voor de websites die je bezoekt via een link vanuit Lucky Kids, kunnen andere voorwaarden gelden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Wanneer je informatie en/of foto’s van deze website wil overnemen voor persoonlijk gebruik, kun je een verzoek verzenden via het contactformulier.

Bezoekers van de website van Lucky Kids kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de hierop gepubliceerde informatie.

Geregistreerd gastouder

Kleinschalige Kinderopvang
"Lucky Kids"
Thea Gevelaar
LRKP registratie: 304944543

Contactinformatie

Tel: 06-24630759